illustration
Blogitekstejä

Panosta oikeisiin asioihin kriisin keskellä

Koronavirus on mullistanut monen yrityksen arjen. Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus haastavassa tilanteessa?

Koronavirus on keikuttanut arkeamme ennennäkemättömällä tavalla. Yrityksillä ei ole juurikaan kokemusta vallitsevan kaltaisista tilanteista, eikä välttämättä tietoa, miten pitää liiketoiminta voimissaan uudessa tilanteessa. Mitä tehdä, jos asiakkaat kaikkoavat ja jäävät koteihinsa? Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus?

Mielestämme digitaalisten kanavien, palveluiden ja tuotteiden toimivuus on liiketoiminnalle paras rokote muuttuvan maailman murroksissa. Aina on hyvä hetki panostaa asiakaskokemukseen, palveluiden kehittämiseen ja digitaalisten kanavien sujuvuuteen. Panostukset eivät toki palvele vain erityistilanteissa, vaan myös, kun asiat palaavat normiuomiinsa.

Tiivistimme ammattilaistemme vuosien kokemuksen eri toimialoilta kahteen tehopakettiin. Start up -yrityksille ja pienyrityksille suunnattu Murros sekä suuremmille yrityksille suunniteltu Horisontti ovat Bitfactorin vastaus haastavaan tilanteeseen. Lue lisää siitä, miten voimme auttaa yritystänne löytämään nopeasti uusia mahdollisuuksia, ratkaisuja ja näkökulmia poikkeuksellisissa oloissa.

Haluatko kuulla lisää tästä aiheesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.