Niina Pakonen
13.04.2016 · Niina Pakonen

Bitfactor on vuoden 2015 oululainen startup

Vuoden 2015 oululainen Start Up -palkinnon saanut Bitfactor Oy kiittää BusinessOulua ja Oulun kaupunkia saamastaan tunnustuksesta. Tunnustus kertoo osaltaan siitä, että olemme tehneet oikeita asioita ja kannustaa työskentelemään yhä kovemmin menestyksen ja seutukunnan eteen. Pidämme tätä palkintoa tunnustuksena avoimelle toimintakulttuurille, hyvinvoivalle työyhteisölle ja yleisesti hyvälle meiningille. Olemme palkinnosta aidosti otettuja. Kiitos Oulu!

Oulu on kansainvälisen tason teknologiakeskittymä, jossa riittää menestyviä yrityksiä ja huipputason osaamista. Alueelle on viime vuosina perustettu lukuisia uusia yrityksiä, ja tänne on sijoittunut myös useita monikansallisia toimijoita. Positiivinen vire ja uusien toimijoiden kiinnostus Oulua kohtaan pohjautuu alueen kiistatta kovaan kansainvälisen tason teknologiaosaamiseen. Oulu tarjoaa kaikki mahdollisuudet rakentaa menestystä, olipa kyseessä sitten paikallinen tai alueelle muualta sijoittuva tekijä. Täällä kannattaa olla ja tänne kannattaa tulla kauempaakin!

Bitfactorin juuret ovat tukevasti Oulussa, mutta halu kasvaa ja kansainvälistyä on suuri. Tähtäimessä on kasvattaa jo olemassa olevaa toimintaa Helsingissä, muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Bitfactor onkin päässyt todistamaan osaamistaan kansainvälisillä kentillä muun muassa Qt-kumppanuussopimuksen kautta, jonka myötä Bitfactorista tuli virallinen The Qt Companyn palvelukumppani.

Tehdyt investoinnit palveluportfolioon alkavat myös kantaa hedelmää. Bitfactorin palvelutarjooma on monipuolistunut kattamaan ohjelmistokehityksen lisäksi myös käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelupalveluita, sekä big data ja analytiikan osaamista. Palveluportfoliomme onkin yrityksen kokoon nähden laajuudessaan ainutlaatuinen Suomessa. Bitfactor haluaa auttaa asiakkaitaan menestykseen ja pyrkii tarjoamaan parempia palveluita kaikenkokoisille yrityksille niin Oulussa kuin myös etäisemmillä kohdemarkkinoilla.

“Palkinnon ja tunnustuksen taustalla on useita tekijöitä. Haluammekin kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme, joiden avulla olemme menneet eteenpäin yhdessä. Bitfactorin osaajat, tämä on erityisesti teille!”, toteaa toimitusjohtaja Antti Pelkonen.

Viimeisimmät blogikirjoitukset