Antti Pelkonen
23.03.2018 · Antti Pelkonen

Bitfactor uudistuu – askel kohti entistäkin monipuolisempia palveluja

Viria Oyj investoi Bitfactoriin.

Bitfactorin lyhyen mutta sitäkin tapahtumarikkaamman historian aikana olemme nopeasti kasvaneet teknologiapainotteisesta konsulttitalosta täyden palvelun asiantuntijayritykseksi digitaalisen liiketoiminnan saralla. Nykyisessä 150 asiantuntijasta koostuvassa Bitfactorissa yhdistyvät vahva ja monipuolinen osaaminen niin teknologian, designin kuin analytiikankin saralla. Myös Bitfactorin visuaalista ilmettä on uudistettu vastaamaan nykyistä toimintaamme päivitettyjen nettisivujen ja logon siivittämänä. Katseemme on alati tiukasti tulevaisuudessa ja sen tuomissa mahdollisuuksissa tarjota entistäkin parempia ja monipuolisempia palveluja asiakkaillemme. Nyt onkin aika ottaa seuraava askel kasvupolullamme.

ICT-alan kasvava palveluyhtiö Viria Oyj investoi Bitfactoriin. Viria näkee Bitfactorissa ja sen osaamisessa runsaasti potentiaalia ja haluaa olla mukana tukemassa Bitfactorin kasvua. Viria tuo erittäin vakavaraisena yhtiönä Bitfactorille taloudellisia resursseja sekä täydentää  sen osaamista muun muassa analytiikan saralla, mikä luo mahdollisuuksia toteuttaa entistä laajempia hankkeita.

Yhteistyö Virian kanssa auttaa meitä kehittämään omaa tarjontaamme ja palvelujamme. Meillä on jatkossa mahdollisuus yhdistää osaamistamme ja kokemustamme, mitä voimme hyödyntää niin nykyisissä kuin tulevissakin asiakasprojekteissa. Näin pystymme entistä paremmin mahdollistamaan myös työntekijöidemme ammatillisen kehittymisen.

Bitfactor jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja nykyisellä toimintamallillaan. Asiakkaillemme muutos näkyy entistä monipuolisempana palveluna.

Innostunein mielin otamme askeleen kohti uutta Bitfactoria ja sen tuomia mahdollisuuksia.

Lue lisää aiheesta:

Bitfactorin tiedote

Virian tiedote

Viimeisimmät blogikirjoitukset