Hanna Huusko
Niina Pakonen
17.09.2019 · Hanna Huusko · Niina Pakonen

ENCE ja Bitfactor yhdistävät voimansa

Suomen johtava e-urheiluorganisaatio ENCE ja digitaalisten palveluiden asiantuntija Bitfactor aloittavat yhteistyön.

Bitfactorin ja ENCEn logot.

 

ENCE on kuluneen vuoden aikana menestynyt ja kasvanut hurjaa vauhtia, mikä on huomattu ympäri maailman. Suurin osa ENCEn faneista on edelleen suomalaisia, mutta kansainvälisten seuraajien määrä on kasvanut nopeammin kuin osattiin odottaa. ENCE:n tuottamaa sisältöä kulutetaan ja fanituotteita ostetaan jo maailmanlaajuisesti.   

ENCE haluaa tarjota faneilleen ympäri maailman yhtäläiset mahdollisuudet olla osa yhteisöään. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi ENCE on valinnut kumppanikseen Bitfactorin.  

“Olemme todella innoissamme kumppanuudesta Bitfactorin kanssa”, sanoo ENCEn toimitusjohtaja Mika Kuusisto. “Tavoitteemme on nousta yhdeksi maailman johtavista e-urheiluorganisaatioista. Bitfactor on näyttänyt kykynsä rakentaa digitaalisia palveluita kansainväliselle yleisölle, joten olemme varmoja, että yhteistyössä heidän kanssaan saavutamme tavoitteemme.”

Bitfactor on palkintoja kerännyt digitaalisten palveluiden asiantuntija ja moniosaaja. Bitfactorin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Kimmo Heikkilä on haltioissaan yhteistyöstä Suomen e-urheilun lippulaivan kanssa.

“Jokainen asiakas ja projekti on meille tietysti yhtä tärkeä. Kumppanuudesta ENCEn kanssa olemme kuitenkin erityisen ylpeitä, sillä meillä on paljon peliharrastajia. Ala on siis myös henkilökohtaisesti hyvin kiinnostava”, Heikkilä sanoo. “Emme todellakaan lähde “rush B” -linjalle, vaan luomme yhdessä ENCEn kanssa aivan uudenlaisen ja unohtumattoman fanikokemuksen.”

 

ENCEn pelaajia.

 

 

Vuonna 2013 perustettu ENCE on Suomen johtava e-urheiluorganisaatio, joka koostuu Counter-Strike: Global Offensive, Starcraft II, Hearthstone ja PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -pelaajien parhaimmistosta.

Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Bitfactor suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen palvelukokonaisuuksia yhdistämällä liiketoiminnan, designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan osaamista.

Seuraa ENCEä sosiaalisessa mediassa:
Twitter
Facebook
Instagram

Seuraa Bitfactoria sosiaalisessa mediassa:
Twitter
Facebook
Instagram
 
Tiedustelut aiheesta:
Mika Kuusisto, Chief Executive Officer, ENCE
+358 40 767 6112
[email protected]

Kimmo Heikkilä, Chief Marketing Officer, Bitfactor Oy
+358 50 482 1558
[email protected]
 

Kategoria
Kulttuuri

Haluatko tietää lisää aiheesta? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä.

Viimeisimmät blogikirjoitukset