Kimmo Heikkilä
16.03.2020 · Kimmo Heikkilä

Panosta oikeisiin asioihin kriisin keskellä

Koronavirus on mullistanut monen yrityksen arjen. Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus haastavassa tilanteessa?

Koronavirus on keikuttanut arkeamme ennennäkemättömällä tavalla. Yrityksillä ei ole juurikaan kokemusta vallitsevan kaltaisista tilanteista, eikä välttämättä tietoa, miten pitää liiketoiminta voimissaan uudessa tilanteessa. Mitä tehdä, jos asiakkaat kaikkoavat ja jäävät koteihinsa? Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus?

Mielestämme digitaalisten kanavien, palveluiden ja tuotteiden toimivuus on liiketoiminnalle paras rokote muuttuvan maailman murroksissa. Aina on hyvä hetki panostaa asiakaskokemukseen, palveluiden kehittämiseen ja digitaalisten kanavien sujuvuuteen. Panostukset eivät toki palvele vain erityistilanteissa, vaan myös, kun asiat palaavat normiuomiinsa.

Me Bitfactorilla haluamme kantaa kortemme kekoon yritysten auttamiseksi. Jaamme piakkoin konkreettisia toimenpiteitä, joilla voimme auttaa varmistamaan liiketoimintanne jatkuvuuden. Erityisesti nyt on oikea aika kokeilla rohkeasti uusia ideoita – ei jäädä odottelemaan. Seuraa kanaviamme ja ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme olla avuksi juuri sinulle!
 

Kategoria
Kulttuuri

Haluatko tietää lisää aiheesta? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä.

Viimeisimmät blogikirjoitukset