Työmme

Arctic Security — tietoturvan aallonharjalla

Bitfactor kehittää Arctic Securityn kumppanina teknologiaa tietoturvaan liittyvän uhkatiedon automaattiseen käsittelyyn ja jakamiseen.

Tietoa projektista

Arctic Securityn asiakkaat käyttävät yrityksen Arctic Hub -tuotetta keräämään tietoa tietoturvauhkista, väärinkäytetyistä verkkolaitteista ja haavoittuvista järjestelmistä. Tuotteen avulla tietoa voidaan jakaa automaattisesti niille tahoille, jotka ovat ongelmien kohteena tai jotka voivat hyötyä tiedosta. Asiantuntijamme auttavat Arctic Securitya kehittämään tuotetta, joka vastaa nykypäivän tarpeisiin niin miellyttävän designin kuin huippulaatuisen teknologiankin osalta.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet niin Arctic Securityn omaa graafista ilmettä kuin Arctic Hub -tuotteen käyttöliittymääkin osana käyttöliittymän kehitystiimiä. Arctic Hubin käyttöliittymä on suunniteltu vastaamaan erityisesti tietoturva-alan ammattilaisten vaatimuksia. Viimeistelty visuaalinen ilme takaa, että palvelu näyttää ja tuntuu Arctic Securityn tuotteelta.

Bitfactor on auttanut meitä tuotteemme käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakaskunnaltamme käyttöliittymän ulkoasusta. Bitfactorin kanssa työskentely on ollut helppoa ja mutkatonta.

Teemu Vaskivuo
Head of R&D, Arctic Security

Haluatko kuulla lisää?

Mika Mars
Sales Director