Realia Isännöinti — mutkatonta asiointia

Realia Isännöinti — mutkatonta asiointia

Realia Isännöinti halusi kehittää asiakaskokemustaan ja vahvistaa markkina-asemaansa nykyaikaistamalla palveluitaan. OmaRealia-palvelu kokoaa kaiken asumiseen liittyvän tiedon yhteen paikkaan ja helpottaa asiointia isännöitsijän kanssa.

Bitfactorin ammattilaiset auttoivat meitä muodostamaan kattavan tilannekuvan ja löytämään oleelliset kehityskohteet nopeasti. Eri kohderyhmien tarpeet priorisoitiin ja saimme selkeän näkyvyyden siihen, mitä ominaisuuksia missäkin vaiheessa kehitetään. Projektissa oli kriittistä huomioida vanhan ja uuden palvelun rinnakkaiselo ja tämä onnistui saumattomasti Bitfactorin hyvällä arkkitehtuurisuunnitelmalla ja -toteutuksella.

Harri Karjalainen
CIO, Realia Isännöinti

Haaste

Realia Isännöinti on yksi Suomen suurimpia isännöintitoimistoja. Yritys halusi parantaa asumiseen ja isännöintiin liittyvien prosessien läpinäkyvyyttä. Asumiseen liittyvät asiat hoidettiin aiemmin hajanaisesti eri kanavissa, eivätkä vanhat käytännöt ja palvelut vastanneet enää asiakkaiden tai Realian tarpeisiin.

Ratkaisu

Bitfactor kehitti yhdessä Realia Isännöinnin kanssa OmaRealia-palvelun ensimmäisen version. Palvelu on suunnattu taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. OmaRealiassa voi muun muassa tilata asiakirjoja, kuten isännöitsijätodistuksen, tehdä muutto- tai vikailmoituksen, varata yhteistiloja sekä hallinnoida taloyhtiön kokouksia.

Ensimmäisen vaiheen kohderyhmiksi priorisoitiin hallituksen jäsenet sekä isännöitsijät. Azure-pilvipohjainen palvelu responsiivisella web-käyttöliittymällä mahdollistaa kokousten pidon ja pöytäkirjan allekirjoitukset täysin sähköisesti. Integraatiot kolmannen osapuolen tuotteisiin, kuten esimerkiksi kiinteistöhallinnan toiminnanohjausjärjestelmä Tampuuriin sekä sähköiseen allekirjoituspalveluun, varmistavat saumattoman käyttökokemuksen. Lisäksi eri sidosryhmät näkevät taloyhtiön taloustiedot.

Haluatko kuulla lisää?

Kari Kujala
Business Development & Sales