palloviiva

Keitä olemme

Perustettu

2013

Oulussa

Toimistoja

2

Oulu ja Helsinki

Koti

170

ammattilaiselle

Bitfactorilaisilla keskimäärin

10+

vuotta kokemusta

Olemme työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.

Tarjoamme merkityksellisiä ja mielekkäitä töitä ja tahdomme tehdä työmme hyvin.

Autamme asiakkaitamme – ja tarvittaessa myös haastamme. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja keskitymme tekemään niitä asioita.

Miksi Bitfactor on olemassa

Be Water, ole vesi

Uskomme liikkeeseen ja muodonmuutokseen, virtaavaan veteen. Be water, ole vesi. Siihen tiivistyy kaiken suunnittelumme filosofia. Alati muotoaan muuttavaan veteen. Pehmeään kasvun tuojaan, joka löytää aina oman tiensä ja kuitenkin tarvittaessa leikkaa terästä ja halkaisee vuoria.

Vesi löytää tiensä

Tänään selviytyjä on se, joka pystyy muuttumaan ja löytämään tiensä ohi eiliseen jämähtäneiden lohkareiden – kuten vesi löytää tiensä läpi kiviröykkiön, silottaen tieltään esteet ja luoden uomansa joka päivä uudelleen.

Elämme muutoksesta

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Me emme pelkää muutosta emmekä muuttumista, vaan elämme siitä. Digitaalinen maailma on elementtimme, jonka tunnemme selkäytimessämme asti ja sen liikkeet ja koodit hallitsemalla muotoilemme asiakkaidemme bisneksestä voittavaa.

Bitfactorin tarina

Bitfactorin perustamisen tuntumassa 2010-luvun alun Oulussa ohjelmistoala keikkui arvaamattomissa aallokoissa. Työttömyyden myötä pohdimme enemmän ja vähemmän vakavasti otettavia liikeideoita laidasta laitaan. Yhä uudestaan tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että ohjelmistoalalla olemme hyviä ja siihen maailmaan haluamme sukeltaa jatkossakin – omalla tavallamme. Niin syntyi Bitfactor.

Noin kymmenen hengen porukalla alkanut firma kasvoi nopeasti. Bitfactorin maine ihmisläheisenä toimijana saavutti niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Tiimiin liittyi ohjelmistoasiantuntijoiden lisäksi designin, analytiikan ja liiketoiminnan ammattilaisia.

Meistä on kehittynyt tiivis porukka, jossa projektit ja päätökset tehdään yhdessä ja ihmisiin luottaen. Vuonna 2016 perustimme myös Helsinkiin oman toimiston. Nyt Bitfactoria viedään eteenpäin jo 170 ammattilaisen voimin.

Lue blogistamme ensimmäisen toimitusjohtajamme kertomus Bitfactorin vaiheista.