Design-palvelut

Onnistunut design on loppuun saakka mietitty kokonaisuus, jossa pienimmälläkin yksityiskohdalla on oma tarkoin valittu paikkansa. Se punoutuu saumattomasti yrityksesi identiteettiin ja kertoo sinun tarinasi tavalla, joka saa kaikki kuuntelemaan.

Palkittu design-tiimimme koostuu usean eri alan osaajista ja hallitsee toimivien ja käyttäjälähtöisten kokonaisuuksien rakentamisen sisällöstä ulkoasuun, projektin koosta riippumatta. Toiveistasi riippuen voimme aloittaa esimerkiksi tehokkaan design sprintin avulla, jossa suunnittelemme ja toteutamme ketterästi suuntaa antavan pienemmän kokonaisuuden, tai rakentaa suuremman mittakaavan ratkaisun pitkäkestoisemman projektin puitteissa.

Konsepti­suunnittelu ja palvelu­muotoilu

Digitaaliset palvelut ovat läsnä joka elämänalueella, ja hyvin muotoiltu palvelu on yksi tehokkaimmista keinoista sitouttaa käyttäjiä ja rakentaa positiivista yritysmielikuvaa. Palvelumuotoilun avulla saavutetaan syvällinen ymmärrys asiakkaan tarpeista ja niiden asettamista vaatimuksista yrityksen liiketoiminnalle. Niiden pohjalta pystymme luomaan juuri sinun ja yrityksesi arvoja ja tarpeita vastaavan designin, joka herättää tunteita ja on samalla käyttäjälleen sujuvaa ja vaivatonta.

Käyttökokemus­suunnittelu

Miellyttävä, helppo ja tarkoituksenmukainen käyttökokemus on yksi menestyksekkään palvelun kulmakivistä. Tavoitteenamme on saumaton, viimeistelty käyttökokemus, joka johdattaa käyttäjän palvelun alusta loppuun kuin itsestään, sujuvasti ja huomaamatta. Kokeneet ammattilaisemme luovat yhteistyössä toimivan ja toteutettavissa olevan suunnitelman, jotta valmiissa palvelussa käyttäjä ja hänen tarpeensa on otettu huomioon joka tasolla.

Graafinen suunnittelu

Yrityksen tai palvelun visuaalinen ilme tuo näkyviin sen, mitä voi olla vaikea kertoa sanoin. Se kertoo yrityksen tarinan ja luo pysyvän mielikuvan. Autamme sinua rakentamaan juuri sinulle sopivan yksilöllisen, mielenkiintoisen ja viimeistellyn ulkoasun, joka erottuu ja jättää jäljen.

Ota yhteyttä

Ulla Niemelä
Lead Graphic Designer