Tietoa projektista

Bitfactor kehittää Arctic Securityn kumppanina teknologiaa tietoturvaan liittyvän uhkatiedon automaattiseen käsittelyyn ja jakamiseen. Arctic Securityn asiakkaat käyttävät yrityksen Arctic Hub -tuotetta keräämään tietoa tietoturvauhkista, väärinkäytetyistä verkkolaitteista ja haavoittuvista järjestelmistä. Tuotteen avulla tietoa voidaan jakaa automaattisesti niille tahoille, jotka ovat ongelmien kohteena tai jotka voivat hyötyä tiedosta. Asiantuntijamme auttavat Arctic Securitya kehittämään tuotetta, joka vastaa nykypäivän tarpeisiin niin miellyttävän designin kuin huippulaatuisen teknologiankin osalta.

Tietoa projektista

Vastuualueemme

UX Design
Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu

"Bitfactor on auttanut meitä tuotteemme käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakaskunnaltamme käyttöliittymän ulkoasusta. Bitfactorin kanssa työskentely on ollut helppoa ja mutkatonta."

Teemu Vaskivuo
Head of R&D, Arctic Security

Käyttökokemus ja graafinen ilme

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet niin Arctic Securityn omaa graafista ilmettä kuin Arctic Hub -tuotteen käyttöliittymääkin osana käyttöliittymän kehitystiimiä. Arctic Hubin käyttöliittymä on suunniteltu vastaamaan erityisesti tietoturva-alan ammattilaisten vaatimuksia. Viimeistelty visuaalinen ilme takaa, että palvelu näyttää ja tuntuu Arctic Securityn tuotteelta.

Käyttökokemus ja graafinen ilme
Tekninen toteutus

Tekninen toteutus

Bitfactorin ammattilaiset ovat osallistuneet tuotteen web-käyttöliittymän toteutukseen osana Arctic Securityn tuotekehitystiimiä. Teknisesti työssä on käytetty uudenaikaisia teknologioita kuten React, NodeJS ja GraphQL.

Haluatko tietää lisää aiheesta? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä.

Katso lisää projekteja:

Paulus & Co

Rokotukset, raspaukset, kengitykset ja muut hevosen hoitoon liittyvät asiat pysyvät helposti tallessa Paulus-sovelluksessa.

Katso projekti