Tietoa projektista

Pankki- ja vakuutusala on keskellä digitaalista murrosta. Palvelujen vaatimustaso on huipussaan: niiltä odotetaan esimerkiksi moitteetonta tietoturvaa, huippulaatuista teknistä toteutusta sekä intuitiivista, helppokäyttöistä ja miellyttävää käyttöliittymää. Kehityksen kärkijoukoissa on kiistatta OP, jonka palveluita kehittävät alan parhaat – kuten Bitfactorin tiimi.


OP on yksi pitkäaikaisimmista kumppaneistamme. Se tunnetaan toimivista digitaalisista palveluistaan, joiden takana on vankka ymmärrys asiakkaista sekä huippuunsa hiottu käyttökokemus. Bitfactorin data-analyytikot, palvelumuotoilijat, käyttökokemussuunnittelijat, graafikot ja tekstisuunnittelijat varmistavat päivittäin, että OPn palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Toteutuksessa ohjelmistoasiantuntijoidemme kädenjälki näkyy lähes jokaisella OPn digitaalisten palvelujen osa-alueella. He rakentavat OPn kanssa vaativia verkko- ja mobiilipalveluja aina arkkitehtuurin suunnittelusta ja taustajärjestelmistä sulavasti toimiviin käyttöliittymiin.

Tietoa projektista

Vastuualueemme

Analytiikka
Konseptointi
Palvelumuotoilu
UX Design
Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu

"Bitfactor on tarjonnut meille erittäin päteviä ja motivoituneita ammattilaisia, jotka antavat kaikkensa asiakastyytyväisyyden eteen. Heiltä saamme juuri oikeat henkilöt erittäin vaativiin ohjelmistoprojekteihimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tuloksiin."

Jukka Parkkinen
Kehitysjohtaja

Katso lisää projekteja:

Oura

Kehitimme yhteistyössä asiakkaan kanssa Android- ja iOS-sovelluksen Oura-hyvinvointisormukselle – keksinnölle, joka herättää kiinnostusta ympäri maailmaa.

Katso projekti