Tietoa projektista

Startup-yrityksellä oli ajatus hyvinvointimarkkinat mullistavasta innovaatiosta. Oura-sormus tuottaa käyttäjänsä hyvinvoinnista tietoa, jonka avulla voi parantaa elämänlaatua. Tuotteessa yhdistyvät laitekehityksen, radioteknologian, ohjelmistojen sekä terveydenhoidon osaaminen ja innovatiivinen näkemys. Koska yritys tähtäsi suoraan kansainvälisille markkinoille, laatu- ja aikatauluvaatimukset olivat poikkeuksellisen korkeat. Lisäksi hyvinvointiala on erittäin haasteellinen markkina, jolla menestyminen edellyttää huippulaatuista tuotetta ja palvelua.

Loimme asiakkaan kanssa sovelluksen, joka vastasi korkeisiin laatuvaatimuksiin ja mahdollisti tuotteen menestyksen. Asiantuntijamme olivat mukana kehittämässä Ouran Android- ja iOS-mobiilisovelluksia, jotka synkronoidaan Bluetooth-yhteyden avulla sormuksen kanssa. Lisäksi autoimme Ouraa parantamaan kehitysprosessejaan.

Lataa sovellus
Tietoa projektista

Vastuualueemme

Ohjelmistokehitys

"Bitfactorin rooli tuotekehityskumppanina on ollut meille valtavan tärkeä. Bitfactorilla on kovan luokan osaamista ketterässä ohjelmistokehityksessä. Yhteistyömme on ollut erinomaisen sujuvaa ja he ovat tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja – eivät vain itse tuotteeseen, vaan myös siihen, miten start-up yrityksen nopeasti muuttuvia resurssitarpeita pystytään tyydyttämään."

Petteri Lahtela
CEO, Oura

Katso lisää projekteja:

Savonlinja — Linjalla

Yhdessä asiakkaan kanssa kehitimme Linjalla-palvelukokonaisuuden, joka sisältää kuljettajan ja matkustajan mobiilisovellukset. Autoimme Savonlinjaa toteuttamaan digiloikan, jonka myötä kaikki heidän digitaaliset palvelunsa uudistettiin. Uudistusten avulla Savonlinja sai etumatkaa kovassa kilpailussa.

Katso projekti