Tietoa projektista

Milloin kengittäjä kävikään viimeksi? Joko olisi aika rokottaa hevonen? Entä mikä tämän lääkkeen varoaika olikaan? Hevosen omistajalla on paljon muistettavia ja seurattavia asioita. Etenkin kilpahevosen hoidossa saa olla tarkkana, että lääkitysten ja toimenpiteiden varoaikoja noudatetaan huolella. Lisäksi hevosen hyvinvointia halutaan seurata myös esimerkiksi tarkkailemalla painon ja lämpötilan muutoksia.

Jos kaikki tiedot on kirjattu käsin lippusille ja lappusille, omistajan ja hoitajien voi olla vaikea muodostaa kokonaiskuvaa hevosen terveydestä. Esimerkiksi pitkällä aikavälillä tapahtuvat muutokset hevosen painossa jäävät helposti huomaamatta. Myös eri maissa ja kilpailuissa vallitsevat kilpailusäännöt saattavat hankaloittaa hevosen kisakelpoisuuden selvittämistä.

Paulus & Co on eläinlääketieteeseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on digitalisoida ja helpottaa eläinten hoitoon ja lääkintään liittyviä tehtäviä. Paulus & Co ja Bitfactorin asiantuntijat kehittivät yhdessä Paulus-sovelluksen, joka auttaa hevosen tärkeiden terveystietojen hallinnassa ja lääkekirjanpidossa. Palvelua laajennetaan pian myös muille kotieläimille ja lemmikeille sopivaksi.

Lataa sovellus
Tietoa projektista

Vastuualueemme

Konseptointi
UX Design
Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu

"Kävelin Bitfactorille idea päässäni ja pari hahmotelmaa kädessäni. Vastaanotto oli kannustava ja innostunut, ja pian olimmekin jo luomassa uudenlaista tapaa pitää huolta hevosten lääkekirjanpidosta ja hyvinvoinnista. On ollut todella hienoa työskennellä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jonka takana voin seistä."

Heidi Kellokoski-Kiiskinen
Eläinlääkäri, founder

Edistystä eläintenhoitoon

Paulus auttaa pitämään kirjaa asioista, jotka ennen olivat paperilappujen ja muistin varassa. Sovellus muun muassa muistuttaa rokotuksista ja eri lääkkeiden varoajoista. Hevosen painon ja lämpötilan muutoksia on helppo seurata kuvaajien avulla. Sovelluksen käyttöliittymä on intuitiivinen ja silmää miellyttävä.

Edistystä eläintenhoitoon
Nykyaikaiset ja tarkoituksenmukaiset teknologiat

Nykyaikaiset ja tarkoituksenmukaiset teknologiat

Rakensimme palvelun tehokkaan backendin Ruby on Railsilla. Käyttöliittymän toteutimme React Nativella, minkä ansiosta pystyimme toteuttamaan sovelluksen yhdellä kertaa sekä Androidille että iOSille. Tässä projektissa se oli tarkoituksenmukaisempaa ja kustannustehokkaampaa kuin kehittäminen molemmille alustoille erikseen.

Katso lisää projekteja:

LG

Bitfactor on LG:n kumppani älytelevisioiden käyttöliittymien ohjelmistojen toteutuksessa.

Katso projekti