Tietoa projektista

Savonlinjan kanssa kehittämämme Linjalla-palvelun kaipasi rinnalleen myös toimivat verkkosivut, jotka viimeistelisivät toimialan monipuolisimman ja nykyaikaisimman palvelukokonaisuuden. Asiantuntijamme kehittivät sivut, jotka toimivat saumattomasti yhdessä koko paketin kanssa. Kokonaisuudessa on yhtenäinen, selkeä ja miellyttävä käyttökokemus, joka jättää kilpailijat kauas taakse.

Kokonaisuudessa on huomioitu erilaiset käyttäjäryhmät niin matkustajien joukossa kuin myös Savonlinjan omassa tiimissä. Kaikki oleellinen ajankohtaisista tarjouksista elämysmatkojen varauksiin löytyy sivustolta nopeasti ja myös sisällönhallinta on helppoa. Uudet sivut on myös aikaisemmasta poiketen integroitu saumattomasti Savonlinjan verkkokaupan kanssa, mikä tekee käyttökokemuksesta yhtenäisen. Kokonaisuus on viimeistelty Savonlinjan tyylikkäällä, hyväntuulisella ja raikkaalla visuaalisella ilmeellä.

Katso verkkosivut täältä.

Tietoa projektista

Vastuualueemme

Analytiikka
UX Design
Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu

"Savonlinjan verkkosivusto on nyt entistä käyttäjälähtöisempi ja vastaa asiakkaan tarpeisiin. Nyt suoraan etusivulta pääsee kaukoliikenteen matkahakuun ja ostoksille. Myös ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat löytyvät entistä helpommin. Sivustomme onkin informatiivinen viestintäväline, väsymätön myyntimies, brändilähettiläs ja etänä toimiva verkkopalvelu, joka on aina valmis auttamaan."

Kaija-Leena Orasmaa
Markkinointipäällikkö, Savonlinja

Katso lisää projekteja:

Savonlinja — Linjalla

Yhdessä asiakkaan kanssa kehitimme Linjalla-palvelukokonaisuuden, joka sisältää kuljettajan ja matkustajan mobiilisovellukset. Autoimme Savonlinjaa toteuttamaan digiloikan, jonka myötä kaikki heidän digitaaliset palvelunsa uudistettiin. Uudistusten avulla Savonlinja sai etumatkaa kovassa kilpailussa.

Katso projekti