| Helsinki | Julkaistu 18.12.2019

Business Design Lead

Bitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille yrityksille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen. 

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 160 ammattilaisen yhteisöksi.

Vahvistamme tiimiämme pääkaupunkiseudulla strategisen liiketoimintamuotoilun ammattilaisella. 

Tehtävässäsi toimit Business Design Leadina ja katsot palvelukehitystä liiketoiminnan lasien kautta. Suunnittelet uutta liiketoimintaa ja strategiaa yhdessä asiakkaamme liiketoiminnan, kuluttajien tai palvelun käyttäjien sekä designeriemme kanssa. 

Kehität tiimien kanssa yhteistä tekemisen tapaa sekä osallistut Bitfactorin ja Bitfactorin strategisen muotoilun liiketoiminnan kehittämiseen.

Osallistut aktiivisesti uusien asiakkuuksien hankintaan ja rakentamiseen.

Sinä:

Ymmärrät miten muotoiluajattelu ohjaa sekä auttaa asiakkaiden strategista kasvua. Haluat ymmärtää palvelun/tuotteen loppukäyttäjää ja olet kiinnostunut heidän käyttäytymisestään koko elinkaaren aikana.

Omaat vahvat analyyttiset taidot ja hallitset niin kvantitatiivisen kuin kvalitatiivisenkin analyysin. Sinulla on kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista,analytiikasta tai liiketoimintaraportoinnista. 

Olet mahdollisesti jo tunnustettu business design osaaja asiakkaiden keskuudessa.

Tärkeintä meille on löytää henkilö, joka sopii kulttuuriimme ja pystyy sen puitteissa kehittämään toimintatapojamme.

Me:

Yksi parhaista puolista Bitfactorilla työskentelyssä ovat ihmiset, joiden kanssa pääset työskentelemään. Pääset työskentelemään alan kovimpien osaajien parissa ja vietämme paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Bitfactorilla luomme yritystä yhdessä. Jokainen pääsee vaikuttamaan ja tuomaan omia ideoitaan esille, oli kyse sitten yrityksen strategiasta tai yhteisestä leffaillasta.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Tarjoamamme työsuhde-edut

  • - Hoitoturvavakuutus
  • - Puhelinetu
  • - Valitsemasi työvälineet
  • - Lounas- ja kulttuurietu
  • - Yhteiset harrastukset (esim. jooga, salibandy)
  • - Kausikortteja sm-sarjojen otteluihin
  • - Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu
Edit all job posts