| Helsinki | Julkaistu 06.02.2019

CTO

Bitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille organisaatioille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen.

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 150 ammattilaisen yhteisöksi.

Vahvistamme Helsingin tiimiämme uudella CTO-roolilla

Etsimme nyt Helsinkiin henkilöä, jonka vastuulle kuuluu Bitfactorille rekrytoitavien osaajien tekniset haastattelut, web-ohjelmistoprojektien arkkitehtuurisuunnittelu sekä myynnin teknisenä tukena toimiminen.

Tarvitsemme vahvaa teknistä osaamistamme,kun mietimme millaisia henkilöitä Bitfactorille palkataan. Lisäksi autat myyntiä tarjousten laatimisessa sekä työmääräarvioinneissa ja olet mukana asiakastapaamisissa teknisenä asiantuntijana. Teet myös projektien arkkitehtuurisuunnittelua ja teknologiavalintoja. Autat myös henkilöstöä projekteihin liittyvissä teknisissä haasteissa ja osallistut tiimimme osaamisen kehittämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta kattavaa kokemusta vaativista web-ohjelmistoprojekteista. Kaipaamme sinulta laajaa ja vankkaa teknistä osaamista, joka pitää sisällään mm. pilvialustoja (AWS, Azure ja/tai Google Cloud), Serverless-arkkitehtuureja, JavaScript teknologioita (React, React Native, NodeJS) sekä integraatioita.

Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on myös kiinnostusta olla mukana rekrytointi- sekä myyntiprosesseissa. Saat Bitfactorista kiinnostuneet hakijat vakuutettua omalla kattavalla teknisellä osaamisellasi ja olet persoonana innostava ja luottamusta herättävä.

Tärkeää meille on, että Bitfactorin kulttuuri kolahtaa sinuun ja pystyt viestimään kulttuuriamme myös työnhakijoille. Kokemus vaativista teknisistä projekteista, konsulttimaailmasta ja rekrytoinneista on ehdottomasti sinulle eduksi.

Hae paikkaa


Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi jo tänään! Etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla ja pyrimme tapaamaan sopivat ihmiset mahdollisimman pian. Voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Tarjoamamme työsuhde-edut

  • - Hoitoturvavakuutus
  • - Puhelinetu
  • - Valitsemasi työvälineet
  • - Lounas- ja kulttuurietu
  • - Yhteiset harrastukset (esim. jooga, salibandy)
  • - Kausikortteja sm-sarjojen otteluihin
  • - Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu
Edit all job posts