Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Haemme kasvavaan data-analytiikkatiimiimme Helsinkiin Data Architect -osaajaa. Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen, sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista big data hankkeista, data analytiikasta ja pilviteknologioista, sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä. Tehtävänäsi on data- ja analytiikka-alustojen rakentaminen pilvipalveluihin.

Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi ja kokemusta laajojen big data alustaprojektien arkkitehtuurisuunnittelusta. Odotamme kokemusta erityisesti pilvialustojen (erityisesti AWS, Azure tai Google Cloud) hyödyntämisestä. Bitfactorilla pääset tekemään teknologiavalintoja ja suunnittelemaan kokonaisia data-analytiikan arkkitehtuureita. Toivomme myös osaamista SQL-ohjelmoinnin ja strukturoimattoman datan hyödyntämisen saralla. Osaaminen esimerkiksi Hadoop, Spark, R, API työkaluista sekä laaja ohjelmointiosaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä.

Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista, sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista. Bitfactorilla pääset keskeiseen rooliin mielenkiintoisissa data-analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avukseksi saat meidän ammattitaitoisen ja osaavan data-analytiikkatiimin tuen, joka mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Data-analytiikkatiimimme työskentelee Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi, mutta Bitfactorilla asenne ratkaisee. Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle!

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Tule meille töihin

Edit all job posts