Data Engineer

Me Bitfactorilla etsimme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ajattelevat suurella sydämellä, mutta toimivat jalat maassa. Haluamme, että jokainen saa tehdä työtä, jossa voi nähdä oman työpanoksensa merkityksen. Meillä kaikilla on paitsi vapaus, myös vastuu tehdä omaan työhömme liittyviä päätöksiä. Emme silti jätä ketään yksin, vaan työskentelemme yhdessä, osana tiimiä.

Bitfactor on olemassa siksi, että

  • meillä on työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.
  • meillä on tilaa kehittyä ja meillä on mielekkäitä ja merkityksellisiä työtehtäviä.
  • voimme tehdä työmme hyvin. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja keskitymme tekemään niitä asioita.

Etsimme joukkoomme Data Engineer -osaajaa

Kasvumme jatkuessa etsimme joukkoomme osaavaa Data Engineeriä työskentelemään asiakasprojekteissamme. Tehtävänäsi on toteuttaa vaativia Big Data -alustoja pilviympäristöihin, rakentaa rajapintoja ja dataputkia sekä huolehtia niiden luotettavasta toiminnasta. Toimit sujuvasti pilviympäristössä (AWS tai Azure). Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti.

Pääset työskentelemään huippuosaavassa tiimissä modernien teknologioiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden sekä kehittäjien ja designereiden kanssa. Koska projektit ja asiakkaiden toimialat vaihtelevat, pääset todella haastamaan itseäsi ja osaamistasi. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan analytiikkatiimimme.

Odotamme sinulta:

Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista data-analytiikasta, pilviteknologioista, sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä.

  • Pilvialusta osaaminen (AWS tai Azure)
  • Python, SQL, (Scala)
  • ETL/ELT osaaminen
  • Muut työkalut esim. Spark, AWS Glue, Azure Data Factory, Kafka, snowflake, Redshift

Tarjoamme:

Työskentelemme tiiviisti asiakasrajapinnassa ja meillä pääset osalliseksi vaihtuviin ja monipuolisiin projekteihin. Tämä mahdollistaa nopean ammatillisen kasvun ja osaamisen kehittymisen. Takaamme erinomaisen palkan, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet sekä innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Hae paikkaa.

Haluatko kuulla lisää?

Olivia Kumpulainen
People & Culture Specialist