Analytiikka | Helsinki | Julkaistu 27.02.2018

Data Engineer

Haemme kasvavaan data-analytiikkatiimiimme Helsinkiin Data Engineer-osaajaa. Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista data-analytiikasta, pilviteknologioista, ohjelmistokehityksestä sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä.

Tehtävänäsi on toteuttaa vaativia big data -alustoja pilviympäristöihin, rajapintoja ja dataputkia sekä huolehtia niiden luotettavasta toiminnasta. Arvostamme kokemusta erityisesti data analytiikan kehittämisestä pilviympäristöissä (esim. Amazon, Azure ja Google Cloud). Lisäksi pääset käyttämään työssäsi seuraavia työkaluja: Hadoop, Spark, Kafka ja useat SQL- ja NoSQL-tietokannat. Pääset myös itse valitsemaan mielestäsi parhaat työkalut eri projekteihin. Lisäksi eri ohjelmointikielet (esim. Python, Javascript, Java tai Scala) ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.

Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista. Bitfactorilla pääset keskeiseen rooliin mielenkiintoisissa data-analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avukseksi saat ammattitaitoisen ja osaavan data-analytiikkatiimimme tuen, joka mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Data-analytiikkatiimimme työskentelee Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi, mutta Bitfactorilla asenne ratkaisee. Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle!

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Tule meille töihin

Edit all job posts