Analytiikka | Oulu | Julkaistu 05.08.2019

Data Scientist

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Haemme kasvavaan analytiikkatiimiimme Ouluun Data Scientist osaajaa. Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen, sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Odotamme sinulta jo aiempaa osaamista digitaalisesta analytiikasta ja teknologioista, sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä. Toivomme myös osaamista SQL-ohjelmoinnin ja strukturoimattoman datan hyödyntämisen saralla. Arvostamme kokemusta analytiikan kehittämisestä pilviympäristöissä (esim. Amazon, Azure ja Google Cloud) sekä sujuvaa työskentelyä Python/R/Spark/Tableau ym. teknologioita hyödyntäen. Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista, sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista. Bitfactorilla pääset keskeiseen rooliin mielenkiintoisissa analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti.

Teemme yhteistyötä niin kasvuyritysten kuin myös suurten kansainvälisten organisaatioiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi, mutta Bitfactorilla asenne ratkaisee. Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle.

Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Tarjoamamme työsuhde-edut

  • - Hoitoturvavakuutus
  • - Puhelinetu
  • - Valitsemasi työvälineet
  • - Lounas- ja kulttuurietu
  • - Yhteiset harrastukset (esim. jooga, salibandy)
  • - Kausikortteja sm-sarjojen otteluihin
  • - Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu

Tarinoita meistä

Edit all job posts