Front End Developer

Me Bitfactorilla etsimme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ajattelevat suurella sydämellä, mutta toimivat jalat maassa. Haluamme, että jokainen saa tehdä työtä, jossa voi nähdä oman työpanoksensa merkityksen. Meillä kaikilla on paitsi vapaus, myös vastuu tehdä omaan työhömme liittyviä päätöksiä. Emme silti jätä ketään yksin, vaan työskentelemme yhdessä, osana tiimiä.

Bitfactor on olemassa siksi, että

  • meillä on työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.
  • meillä on tilaa kehittyä ja meillä on mielekkäitä ja merkityksellisiä työtehtäviä.
  • voimme tehdä työmme hyvin. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja keskitymme tekemään niitä asioita.

Haemme Helsinkiin Front end -osaajaa

Etsimme nyt kokeneita kehittäjiä toteuttamaan web-palveluita moderneilla Javascript-teknologioilla (esim. React / Angular). Työssäsi teet teknologiavalintoja ja vastaat frontend-kehityksestä kokonaisuudessaan. Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa web-hankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimimme, mikä mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Bitfactorilla pääset tekemään haastavia ohjelmistoprojekteja, jotka voivat olla niin vanhojen järjestelmien modernisointia kuin kokonaan uusien rakentamista.

Odotamme sinulta

  • React (ECMAScript, Babel, Redux / MobX) tai Angular2/5
  • HTML5, CSS (Sass / SCSS / Less)
  • Eduksi kokemus backend-kehityksestä sekä AWS-pilviympäristöstä (ei pakollinen)

Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä laajojen ohjelmistoprojektien toteuttamisesta. Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista, sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista.

Emme etsi pelkästään taitavaa ohjelmoijaa, vaan myös ihmistä, jolle on tärkeää omalta osaltaan rakentaa Bitfactorista päivä päivältä parempi työpaikka. Toivomme aktiivista otetta niin omaan työhön kuin myös työyhteisön kehittämiseen.

Joko vakuutimme sinut?

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle! Työskentelemme Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Takaamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Hae paikkaa

Haluatko kuulla lisää?

Olivia Kumpulainen
People & Culture Specialist