Full Stack Developer

Me Bitfactorilla etsimme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ajattelevat suurella sydämellä, mutta toimivat jalat maassa. Haluamme, että jokainen saa tehdä työtä, jossa voi nähdä oman työpanoksensa merkityksen. Meillä kaikilla on paitsi vapaus, myös vastuu tehdä omaan työhömme liittyviä päätöksiä. Emme silti jätä ketään yksin, vaan työskentelemme yhdessä, osana tiimiä.

Bitfactor on olemassa siksi, että

  • meillä on työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.
  • meillä on tilaa kehittyä ja meillä on mielekkäitä ja merkityksellisiä työtehtäviä.
  • voimme tehdä työmme hyvin. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja keskitymme tekemään niitä asioita.

Etsimme joukkoomme Full Stack -kehittäjää

Kasvumme jatkuessa etsimme joukkoomme osaavaa Full stack -kehittäjää työskentelemään asiakasprojekteissamme. Pääset työskentelemään huippuosaavassa tiimissä modernien teknologioiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden sekä muiden kehittäjien ja designereiden kanssa. Koska projektit ja asiakkaiden toimialat vaihtelevat, pääset todella haastamaan itseäsi ja osaamistasi. Ohjelmistoprojektisi voivat olla niin vanhojen järjestelmien modernisointia kuin kokonaan uusien rakentamista.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa React.js, Node.js ja JavaScript-osaamista
  • Näyttöjä laajojen web-sovellusprojektien toteuttamisesta
  • Kokemusta serverless-arkkitehtuurien toteuttamisesta AWS- tai Azure-ympäristöihin.

Tarjoamme:

Työskentelemme tiiviisti asiakasrajapinnassa ja meillä pääset osalliseksi vaihtuviin ja monipuolisiin projekteihin. Tämä mahdollistaa nopean ammatillisen kasvun ja osaamisen kehittymisen. Takaamme erinomaisen palkan, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet sekä innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Hae paikkaa 13.12. mennessä.

Haluatko kuulla lisää?

Olivia Kumpulainen
People & Culture Specialist