Teknologia, Analytiikka | Helsinki | Julkaistu 18.12.2019

Ketterien projektien mestari ja mentori

Bitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille yrityksille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen. 

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 160 ammattilaisen yhteisöksi.

Vahvistamme tiimiämme pääkaupunkiseudulla ketterän projektinhallinnan ammattilaisella.

Tehtävässäsi toimit itseohjautuvien tiimien mentorina, teet osaltasi projektisuunnitelmia sekä autat projektien resurssoinnissa. Seuraat tiiviisti projektien etenemistä ja autat tiimejä pysymään aikataulussa. Kehität tiimien kanssa yhteistä tekemisen tapaa sekä osallistut Bitfactorin toiminnan kehittämiseen. Toimit myös päävastuussa kokonaisprojektitoimituksissa. Lisäksi toimit myynnin tukena.

Sinä:

Bitfactorilla emme usko perinteiseen managerointiin, vaan toimintamme peruspilareita on matala organisaatiorakenne sekä asiantuntijoiden vastuu omasta työstä. Työskentelytapasi tulee istua vahvasti ihmislähtöiseen ja keskustelevaan toimintakulttuuriimme. Kyseessä on uusi rooli, jota pystymme osittain muokkaamaan valittavan henkilön toiveiden mukaiseksi.

Toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa kokemusta projektien vetämisestä sekä kokonaisvaltaista näkemystä palveluliiketoiminnasta. Arvostamme kokemustasi ketterien prosessien kehittämisestä sekä teknistä osaamista web - ja pilviteknologioista. Tärkeintä meille on löytää henkilö, joka sopii kulttuuriimme ja pystyy sen puitteissa kehittämään toimintatapojamme.

Me:

Yksi parhaista puolista Bitfactorilla työskentelyssä ovat ihmiset, joiden kanssa pääset työskentelemään. Pääset työskentelemään alan kovimpien osaajien parissa ja vietämme paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Bitfactorilla luomme yritystä yhdessä. Jokainen pääsee vaikuttamaan ja tuomaan omia ideoitaan esille, oli kyse sitten yrityksen strategiasta tai yhteisestä leffaillasta.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Tarjoamamme työsuhde-edut

  • - Hoitoturvavakuutus
  • - Puhelinetu
  • - Valitsemasi työvälineet
  • - Lounas- ja kulttuurietu
  • - Yhteiset harrastukset (esim. jooga, salibandy)
  • - Kausikortteja sm-sarjojen otteluihin
  • - Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu
Edit all job posts