Teknologia | Helsinki | Julkaistu 23.01.2018

Lead SW Architect

Etsimme Helsinkiin modernit teknologiat (esim. HTML5, JavaScript, Java, Scala, React, Angular, Ruby, Node.js) hallitsevaa Lead SW -arkkitehtia. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi ja kokemusta laajojen ohjelmistoprojektien suunnittelusta. Odotamme kokemusta myös pilvialustojen (AWS, Azure tai Heroku) hyödyntämisestä. Bitfactorilla pääset tekemään teknologiavalintoja ja suunnittelemaan kokonaisia ohjelmistoprojekteja. Projektit voivat olla niin vanhojen järjestelmien modernisointia kuin kokonaan uusien rakentamista.

Yksi parhaista puolista Bitfactorilla työskentelyssä ovat ihmiset, joiden kanssa pääset työskentelemään. Työskentelemme alan kovimpien osaajien parissa ja vietämme paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Bitfactorilla luomme yritystä yhdessä. Jokainen pääsee vaikuttamaan ja tuomaan omia ideoitaan esille, oli kyse sitten yrityksen strategiasta tai yhteisestä leffaillasta. Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle.

Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen [email protected].

Tule meille töihin

Edit all job posts