Python Developer

Me Bitfactorilla etsimme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ajattelevat suurella sydämellä, mutta toimivat jalat maassa. Haluamme, että jokainen saa tehdä työtä, jossa voi nähdä oman työpanoksensa merkityksen. Meillä kaikilla on paitsi vapaus, myös vastuu tehdä omaan työhömme liittyviä päätöksiä. Emme silti jätä ketään yksin, vaan työskentelemme yhdessä, osana tiimiä.

Bitfactor on olemassa siksi, että

  • meillä on työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.
  • meillä on tilaa kehittyä ja meillä on mielekkäitä ja merkityksellisiä työtehtäviä.
  • voimme tehdä työmme hyvin. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja keskitymme tekemään niitä asioita.

Haemme Ouluun kokenutta Back End kehittäjää

Tehtävänäsi on back-end kehitys sekä pilvipalveluiden rakentaminen AWS:ään. Bitfactorilla pääset tekemään teknologiavalintoja ja suunnittelemaan kokonaisia arkkitehtuureja. Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa ohjelmistohankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimimme, mikä mahdollistaa nopean ammatillisen kehittymisen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta Python projekteista web -palveluiden kehittämisessä
  • Osaamisesta erityisesti pilvialustoista (AWS)
  • Rajapintaosaamista (Rest)
  • Yleisesti kokemusta web -palveluiden kehittämisestä

Katsomme eduksi

  • Kokemus Django -frameworkistä
  • DevOps osaaminen

Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista web -palveleluiden toteuttamisesta palvelukehityksessä. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi ja mielellään myös kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta.

Joko vakuutimme sinut?

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle! Työskentelemme Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Takaamme taatusti kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Hae paikkaa.

Haluatko kuulla lisää?

Sanna Rantakari
Recruitment & Culture Specialist