palloviiva

Senior Talent Acquisition Specialist

Sykkiikö sydämesi IT-alan rekrytoinnille? Haluatko olla mukana kehittämässä rekrytointia ja hakijakokemusta sekä työpaikkakulttuuria?

Etsimme Bitfactorille rautaista rekrytointiammattilaista Senior Talent Acquisition Specialist -rooliin. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä, ja päätyöpisteesi sijaitsee Oulun toimistollamme.

Olemme noin 170 osaajan yhteisö, joka uskoo yhdessä tekemisen ja jatkuvan muutoksen voimaan. Teknologian, designin, analytiikan ja strategiatyön ammattilaisemme auttavat asiakkaitamme – ja tarvittaessa myös haastavat. Teemme töitä yhdessä erilaisten yritysten ja brändien kanssa, kuten Fortum, Volvo, VR ja ENCE. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä he pohjimmiltaan tarvitsevat ja konkretisoimme yhdessä luotuja visioita.

Senior Talent Acquistion Specialist -roolissa pääset kehittämään Bitfactorin rekrytointia ja vaikuttamaan yrityskulttuurin rakentumiseen. Olet mukana rekrytointiprosessissa alusta loppuun saakka ja yhdistät oikeat tekijät heille parhaiten sopiviin projekteihin. Olet mukana kasvattamassa brändimme tunnettuutta erityisesti IT-konsultoinnin maailmassa. Roolisi on tärkeässä osassa työnantajamielikuvan luomisessa. Työskentelet läheisesti myynnin, markkinoinnin sekä Ihmiset ja Kulttuuri -tiimin kanssa.

Olet pitkän linjan käytännön rekrytointiammattilainen, jolle on kertynyt kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä teknologia-alalta. Olet hyvä ihmistuntija ja viet asioita eteenpäin aina ihmiset keskiössä. Sinulla on näkemystä siitä, millaiseksi työelämä kehittyy tulevina vuosina ja miten voimme yhdessä luoda Bitfactorista nyt ja tulevaisuudessa parhaan työpaikan.

Odotamme sinulta seuraavia asioita:

  • Sinulla on kokemusta ja näyttöjä käytännön rekrytointityöstä.
  • Tiedät, mistä ja miten tavoittaa IT-alan osaajat.
  • Tunnistat, millaiset ihmiset parhaiten viihtyisivät yhteisössämme.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Miksi meillä viihdytään?

  • Ammattimainen ja tiivis yhteisö, jossa saa olla oma itsensä.
  • Bitfactorilla teemme päätökset läpinäkyvästi, yhdessä ja ihmiset edellä.
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä innostavan ja osaavan työyhteisön, jonka työntekijöillä on keskimäärin 10+ vuotta kokemusta.

Hae paikkaa 5.8. mennessä. Teemme päätöksen hakuajan päätyttyä heti kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja voit kysellä meidän Juhalta (12.7.2021 kello 13-16) tai Petriltä (3.8.2021 kello 12-16).

Juha Meronen: +358 50 375 2160 Petri Kokko: +358 40 844 3553

Haluatko kuulla lisää?

Juha Meronen
CEO