logo

Lähde mukaan Murrokseen tai katso kauemmas Horisonttiin!

Poikkeukselliset olot vaativat poikkeuksellisia toimia. Mietimme Bitfactorilla, miten voisimme laittaa monialaisen ammattitaitomme ja itsemme peliin asiakkaiden hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä ajatuksesta syntyi kaksi palvelukokonaisuutta:

Murros

1 viikko

Start up -yrityksille ja pienyrityksille

Lue lisää

Horisontti

2-4 viikkoa

Suuremmille yrityksille

Lue lisää

Molemmat näistä ovat liiketoiminnan, asiakaskeskeisen ajattelun ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen keskittyviä nopean toiminnan kokonaisuuksia. Niiden tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja liiketoimintansa turvaamiseksi, erityisesti lyhyellä aikavälillä, normaalista poikkeavissa olosuhteissa.

Palveluissa tiivistyvät ammattilaistemme vuosien kokemus ja osaaminen eri toimialoille tehdyistä projekteista. Erona näissä kahdessa palvelussa on niiden laajuus.

Murros

Start up -yrityksille ja pienyrityksille suunnattu tehopaketti. Palvelu koostuu alkutilannehaastattelusta, Bitfactorin tekemästä selvityksestä ja ideoinnista sekä yhteenvedosta. Murros toteutetaan tehokkaasti viiden arkipäivän aikana. Palvelun avulla saat arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiantuntijoilta, joilla on vuosien kokemus liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä eri toimialoilla.

Murros vaiheittain

1

Tilannekartoitus

2

Uusien mahdollisuuksien ideointi

3

Yhteenveto ja palaute

Lue lisää toimintatavoistamme ja siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme:

Oura – Customer Insight Strategy
Paulus – turvallista hoitoa

Horisontti

Syväluotaavampi ja laajempi, suuremmille yrityksille tarkoitettu palvelukokonaisuus. Suurempien yritysten toiminta sekä haasteet ja mahdollisuudet ovat yleensä moniulotteisempia, joten tilanne vaatii laajemman selvityksen ja myös ideoiden validointia. Laajuudestaan huolimatta palvelu toteutetaan tehokkaasti 2-4 viikon aikana. Kansainvälisen tason huippuosaajamme kykenevät näkemään toimintasi uudesta näkökulmasta ja tarjoamaan ratkaisuja ja näkökulmia, jotka muuten jäisivät huomaamatta.

Horisontti vaiheittain

1

Tilannekartoitus

2

Selvitystyö

3

Ideointi

4

Validointi

5

Yhteenveto ja palaute

Asiakkaiden kokemuksia

Murros-palvelusta oli hyötyä erityisesti liiketoiminnan suuntaviivojen kirkastamisessa ja kehityskohteiden priorisoinnissa. Apua saatiin myös digitaalisten kanavien kehittämiseen.
Timo Tick, yrittäjä, RS Parks

Murros-palvelussa kävimme Bitfactorin muotoilijoiden kanssa läpi liiketoimintaamme. Muotoilijat haastattelivat myös asiakkaitamme ja perehtyivät toimialan trendeihin. Saimme arvokasta ulkopuolista näkemystä toimintaamme sekä lisävarmuutta tarvittaviin toimenpiteisiin.
Jussi Kurkela, ravintoloitsija, Ostroferia

Pyydä tarjous

Kokeneet asiantuntijamme

Lasse Lakela

Lasse Lakela

Business design

Saara Orvola

Saara Orvola

Business design

Miia Heikki

Miia Heikki

Palvelumuotoilu

Petri Kokko

Petri Kokko

Palvelumuotoilu

Mikko Repka

Mikko Repka

Palvelumuotoilu

Maaret Väisänen

Maaret Väisänen

Palvelumuotoilu

Elina Qvist

Elina Qvist

Palvelumuotoilu, käyttökokemus

Laura Piipponen

Laura Piipponen

Käyttökokemus

Mikko Levonmaa

Mikko Levonmaa

Teknologia

Jukka Tomperi

Jukka Tomperi

Teknologia

Kimmo Heikkilä

Kimmo Heikkilä

Myynti ja markkinointi

Kari Kujala

Kari Kujala

Myynti ja markkinointi