Älä anna johtojen mennä solmuun

#pidetäänmeistähuolta

Kenenkään ei tarvitse palaa loppuun — sen sijaan itseään voi vahvistaa. Tämä koskee luovilla aloilla työskenteleviä, IT-asiantuntijoita, etätyöläisiä, jokaista tietokoneella työskentelevää, ajatustyötä tekevää ja ajattelevaa ihmistä, sinua ja meitä kaikkia.

Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys – autamme asiakkaitamme digistrategian suunnittelussa sekä muotoilemme ja toteuttamme digitaalisia palveluita.

Me Bifalla haluamme auttaa jokaista meitä jaksamaan muuttuneessa arjessa, mutta huolenpito lähtee meistä jokaisesta itsestämme. Siksi päätimme avata yleisen keskustelun ja lisätä tietoisuutta psyykkisestä hyvinvoinnista ja sen vahvistamisesta yhdessä lähettiläiden ja Heltin asiantuntijoiden kanssa.

Mukana huolta pitämässä on lähettiläitä, joilla on kokemusta henkisen terveyden ja sen treenaamisen sekä mentaalivalmennuksen tärkeydestä ja hyödyistä. Miksi näihin asioihin kannattaa meidän jokaisen kiinnittää huomiota?

Lue koko tarina kampanjan takana

Webinaari­kalenteri

Tilaa uutiset ja muistutukset webinaareista

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Mikko Manner

Oulun Kärpät

Mikko Manner on vaasalaislähtöinen jääkiekkovalmentaja, joka toimii tällä hetkellä Oulun Kärppien päävalmentajana. Hänellä on myös itsellään pelaajatausta. Valmennustyössä Mannerille on tärkeää kehittää kaikkia joukkueen jäseniä arvostavaa ja yhteistyötä tukevaa ilmapiiriä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Lue Mikon tarina blogista

Hanna Korhonen

Finnish Nightmares

Hanna Karoliina Korhonen, taiteilijanimeltään Karoliina Korhonen, on sarjakuvataiteilija, joka on luonut esimerkiksi Finnish Nightmares -sarjakuvan sekä koostanut vuoden 2021 Sarjakuva-Finlandia-ehdokkaana olevan Katkenneita lankoja -kirjan. Hän työskentelee myös Bitfactorilla käyttökokemussuunnittelijana ja graafikkona. Hän haluaa kannustaa ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan muun muassa itsetuntemusta kehittämällä.

Lue Hannan tarina blogista.

Ville Merinen

ENCE

Psykoterapeutti Ville Merinen on luonut viimeisen vuoden aikana suosioon nousseet WILLFEEL-nimiset Youtube- ja Twitch-kanavat, jotka käsittelevät mielenterveysasioita. Olennaisin osa hänen sisällöstään käsittelee mielen ongelmien ennaltaehkäisyä.

Lue Villen ajatuksia blogista.

Työyhteisö jossa välitetään

Kysyimme meidän tyypeiltä, millainen Bitfactor on työnantajana ja yleisin vastaus oli: välittävä. Haluamme auttaa meitä bifalaisia auttamaan itsejämme voimaan henkisesti hyvin, innostumaan omasta tekemisestämme aina vain uudestaan ja kehittämään ja muovaamaan sitä. Bitfactor tarjoaa työntekijöilleen kattavien työterveyspalveluiden lisäksi myös muita työkaluja omasta elämänlaadusta huolehtimiseen ja työn ja muun elämän välisen tasapainon kehittämiseen.

Meille Työkaveriksi?