Teknologia | Oulu | Julkaistu 15.01.2019

Kesätyö 2019

Bitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille organisaatioille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen.

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 150 ammattilaisen yhteisöksi.

Etsimme kesätyöntekijöitä web-kehitykseen.

Pääset mukaan ohjelmistoprojektiin, jossa kehitetään Bitfactorin hallinnollista työkalua. Työskentelet osana softatiimiä ja apunasi työssäsi ovat Bitfactorin ammattilaiset. Tehtävässäsi tulet työskentelemään React.js teknologialla. Teknologian lisäksi pääset oppimaan myös modernin softakehityksen mallit.

Toivomme että olet opinnoissasi ja harrastuneisuuden kautta perehtynyt web-teknologioihin ja ohjelmointiin. Osaaminen Reactista katsotaan sinulle suureksi eduksi. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, vaan meidän mentorimme auttaa sinua matkallasi teknologian ammattilaiseksi.

Meillä ei tule olemaan tylsä kesä, vaan oppimismahdollisuuksien lisäksi pääset mukaan parhaaseen työyhteisöön sekä monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Meiltä löydät joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja osaksi mielenkiintoiseen projektiin.

Voisitko sinä olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] 28.2. mennessä. Liitä mukaan opintosuoritusote. Mikäli olet tehnyt omia projekteja, liitä mukaan Github profiilisi.

Tarinoita meistä

Edit all job posts