Teknologia | Oulu | Julkaistu 23.01.2018

Kesätyö 2018

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Etsimme kesätyöntekijöitä web-kehityksen pariin. Pääset työskentelemään ohjelmistoprojektiin ja tueksesi saat Bitfactorin ammattilaiset. Tehtävässäsi tulet työskentelemään React- ja Rails-teknologioilla. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä mentorimme auttaa sinua matkallasi teknologian ammattilaiseksi.

Toivomme, että olet opinnoissasi ja harrastuneisuuden kautta perehtynyt web-teknologioihin ja ohjelmointiin. React-osaaminen katsotaan sinulle suureksi eduksi.

Kesäsi tulee olemaan kaikkea muuta kuin tylsä; oppimismahdollisuuksien lisäksi pääset mukaan parhaaseen työyhteisöön sekä monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Meiltä saat joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja.

Voisitko sinä olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi meille 28.2. mennessä. Liitä mukaan opintosuoritusote. Mikäli olet tehnyt omia web-projekteja, liitäthän mukaan Github profiilisi.

Tule meille töihin

:
Edit all job posts