Tule meille töihin

Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät hyvällä palkalla, osaavat työkaverit, sekä joustavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys tekevät Bitfactorista parhaan työpaikan. Meillä jokainen voi vaikuttaa sekä omaan rooliinsa että yrityksen suuntaan.

Etsimme ohjelmistokehittäjiä ja design-ammattilaisia Helsinkiin ja Ouluun!

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi. Bitfactorin nopea kasvu jatkuu, ja etsimmekin nyt ohjelmistokehittäjiä rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluita.

Etsimme modernit teknologiat (esim. HTML5, JavaScript, Java, Scala, React, Angular, Ruby, Grails, Python) hallitsevia web-kehittäjiä, sekä Android- ja/tai iOS-sovelluskehittäjiä monipuolisiin ohjelmistoprojekteihin. Sinun ei tarvitse olla valmis ohjelmistoguru; riittää että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta ja ennen kaikkea kiinnostusta kehittää osaamistasi. Bitfactorilla asenne ratkaisee.

Etsimme myös useita kokeneita palvelumuotoilijoita, käyttöliittymäsuunnittelijoita sekä graafikoita Oulussa ja Helsingissä alkaviin projekteihin.

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle. Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Voit lukea lisää Bitfactorin kulttuurista ja Bitfactorista työpaikkana täältä:
Ilmarisen artikkeli: Bitfactor – Nopea kasvu avoimessa ilmapiirissä
Toimitusjohtajan blogipostaus: Kasvun kulmakivet

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen:
rekry(at)bitfactor.fi
tai ota yhteyttä Janne Tuomikoskeen tai Ilpo Rouholaan.

Lisätietoja

Janne Tuomikoski
COO, People and culture
Ilpo Rouhola
COO, Helsinki
+358 (0)50 487 2920
ilpo.rouhola(a)bitfactor.fi