Bitfactorin tarina

Paras asiakaskokemus. Parhaat osaajat. Paras työpaikka. Näiden kolmen periaatteen ohjaamana syntyi Bitfactor.

Keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Paras asiakaskokemus saavutetaan ainoastaan kokeneimpien ja osaavimpien ihmisten avulla, joiden sitoutuminen puolestaan varmistetaan tarjoamalla heille paras mahdollinen työpaikka. Tämä ajatusmallin ohjaamana Bitfactor on kasvanut muutaman hengen pienyrityksestä jo yli 100 ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Ota yhteyttä Bitfactoriin!

Paras asiakaskokemus.

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen vasta, kun asiakaskin on. Parhaan asiakaskokemuksen rakennusaineita ovat kokonaisuudessaan laadukas, joustava ja nopea palvelu. Jokainen asiakas ja projekti on yhtä tärkeä, ja palvelun tasoja on vain yksi.

Parhaat osaajat.

Henkilöstömme koostuu kokeneista ja lukuisissa, kansainvälisissäkin asiakasprojekteissa taitonsa todistaneista ohjelmistoalan ammattilaisista. Parannamme ja laajennamme jatkuvasti taitojamme kannustamalla ja kouluttamalla henkilöstöämme. Ammattitaidosta emme tingi koskaan.

Paras työpaikka.

Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät hyvällä palkalla, osaavat työkaverit, sekä joustavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys tekevät Bitfactorista parhaan työpaikan. Meillä jokainen voi vaikuttaa sekä omaan rooliinsa että yrityksen suuntaan.

Hae töihin Bitfactorille!

 

Voit lukea lisää Bitfactorin kulttuurista ja Bitfactorista työpaikkana täältä:
Ilmarisen artikkeli: Bitfactor – Nopea kasvu avoimessa ilmapiirissä
Toimitusjohtajan blogipostaus: Kasvun kulmakivet